2011. április 19., kedd

Kilakoltatás

A KILAKOLTATATÁS BŰNCSELEKMÉNY !

A Gorbacsov Reagan találkozó óta a kapitalizmus világhatalom ! Amerika civilizációs erőfölényével '89 - ben végleg térdre kényszerítette a Vörös Óriást. . . Az emberiség reményeit bearanyozó testvériesség, igazságosság, szabadság eszményei fölött a kapitalizmus amennyid van annyit érsz talmi, ócska nimbusza trónol kérkedve dzsippek, paloták, rettentő vagyonok formájában.
A humánus, vallási és erkölcsi értékek nemhogy mellékszereplői, de gátjai, sőt ellenségei az erre felesküdtek Profit és Tulajdonszerzésének. A kapitalizmust Magyarországon 89 - óta a privatizáció és a vég nélküli megszorítások révén hozták létre az egymást váltó kormányok.
A társadalmi hierarchia csúcsaira került szűk kaszt milliárdosai mellett egyre nő a Pénzcivilizáció leselejtezettjeinek szétzilálódott társadalma.
A gazdasági válság a megszorítások, s az elszegényedés újabb hullámát indította el. Mivel a válságért fő felelős Bankrendszer világhatalmi tényezőként sérthetetlen, ezért a rendszer hibáit és bűneit a lakosság kell megfizesse.

Ezt a terndet képviseli az a kilakoltatások tucatjait megalapozó szörnyű jogszabály. Ez a jogszabály az önkormányzati bérlakások adósság felhalmozódásakor a rászorultaktól megvonja az addig épp szociális alapon nyújtott lakbér támogatást !!! - Nyilvánvaló, hogy ez a jtörvény és az ezt követő eljárás antiszociális és igazságtalan !Mivel hivatal törvényekkel kiszögellt hatalma ellen a kisember teljességgel tehetetlen, ezért annak képviselői úgy gondolják, hogy az emberekkel bármit megtehetnek.
A kiszolgáltatott, értékrendjétől, munkahelyi és lakhatási biztonságától megfosztott, egymástól elidegenített, bábuvá lefokozott emberek nem követelik ki jogaikat! - Hogyan is követelnék, hisz minden döntést ezer éve a feje felett hoztak és hoznak máig, s játszanak vele demokráciát rendszerváltástól alkotmányozásig s amíg világ a világ ...
Következményei miatt bűncselekmény szintű az a sokkoló, családokat megnyomorító, hatványozott adósságspirált gerjesztő jogszabály, amely a mostani kilakoltatások jogi alapjául szolgál. Többgyermekes családok, mivel a válság és e szegényellenes rendelet miatt adósságörvénybe keveredtek a kilkakoltatás miatti félelmükben elmenekültek otthonukból. A többiek várják az ítéletvégrehajtók megjelenését.
Az új lakástörvény hiába tartalmaz életszerűbb elemeket, az addigi adósságon ez már nem segít.
Nem igaz az hogy mindenre magyarázat a fizetési fegyelem... A válság miatt euromilliárdokkal bankokat konszolidáltak, a válság idején Szombathelyen milliárdos projekteket indítottak, s zokszó nélkül tízmilliós végkielégítéseket fizettek ki ! Hogy lehet, az hogy a legszegényebbek számára mégsincs konszolidáció, mégsincs méltánylás, mégsincs kegyelem !! ?
Ha a Szova, és az önkormányzat nem változtat törvényekkel ugyan felszínesen fedett, mégis embertelen, s szociális jogokat súlyosan sértő álláspontján, döntsön a Bíróság. - S ha az "akinak amennyije van annyit is ér" kormányprogram, döntsön a forradalom - ...de a valódi !
Vagy ha másképp nem megy hát döntsön de porig és mindent ami képmutató s hazug, a szegények igazát védelmező Örök Ítélő, a Szent és Irgalmas és Rettenetes !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése